lördag 17 mars 2012

gief tema

Hej hej hej!

hej hej hej

Det var ett tag sedan jag skrev. Av oerhört många anledningar. Eller en. Och det har jag säkert redan skrivit. Men alltså. Nej. Förra året vid den här tiden skrev jag mer offentligt än vad jag någonsin tidigare har gjort och anledningen till detta var att jag hade så mycket jag ville uttrycka, men inte ville facebookstatusa det.

I alla fall. Det här slog tillbaka. Visst är det kul att skriva om ugnspannkakor man bakar och saker man ser ut från sitt fönster, filmer man ser osv men. När i stunder när man helst vill gömma sig under en filt och glömma allt vad offentlighet heter, då är det inte så kul med blogg. När man inte vill existera i den riktiga världen vill man ännu mindre existera på Internet. Inte för att det är så för jämnan, verkligen inte, men ändå.

Jag får nog jobba på det där.

Och jag får hitta på ett tema, om det här ska fortsätta. Det duger inte att skriva om ingenting, trots att det är det som har varit temat hittills. Nej. Ingenting duger inte.

Oavsett om det blir "saker jag ser från mitt fönster" eller "låtar som snurrar i mitt huvud" eller "platser jag aldrig har varit på som jag besöker för första gången" eller "det här var ju fint" eller "gubbar" så får jag bestämma mig.

KATEGORISERA!

(no fucking KARAKTÄRISERA som en föreläsare tyckte/tycker)

och no fucking, det här är mitt superintressanta liv. Det där superintressanta livet får ha en röd tråd om det ska få finnas häri.

Kanske.

"En arkitektstudents liv" fucking boring. hum hum

Men oroas icke! Jag lever och frodas och skriver. Jag skriver så det sprutar ord ur pennan. Det ser lite så ut också eftersom allt hamnar i en bok. Men ja. Så är det.

Framtills ett tema kommer till mig.

SÅ DÅ SÅ

Inga kommentarer: